Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl140g1264kcal0g0g140.4g0g
Inkivääri, tuore, silputtu140g112kcal2.5g25g1.1g2.8g
Currytahna punainen281g730kcal5.9g25.6g67.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g150g156kcal11.8g24.4g0.9g3g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g374g359kcal15.7g63.6g0.7g18.3g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g3744g6552kcal56.2g93.6g655.2g0g
Katkarapu 5054g3457kcal729.8g0g55.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19824g25277kcal1644.6g467g1842.8g49.2g
Valittu annoskoko9912g12639kcal822.3g233.5g921.4g24.6g
Annoskoko puolitettuna4956g6319kcal411.2g116.8g460.7g12.3g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666