Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4480g1075kcal53.8g152.3g9g94.1g
Vesi, vesijohtovesi 2240g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 56g0.7kcal0.2g0g0g0g
Sipuli 560g169kcal7g26.9g1.1g9.5g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g2240g4032kcal425.6g0g268.8g0g
Siirappi 336g1013kcal0.3g249g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19824g12581kcal973.8g856.4g557.8g207.2g
Valittu annoskoko9912g6290kcal486.9g428.2g278.9g103.6g
Annoskoko puolitettuna4956g3145kcal243.5g214.1g139.5g51.8g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052