Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g80g586kcal0.8g0.8g64.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 157g537kcal15.9g109.6g1.9g5.5g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 80g69kcal2.5g3.5g4.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g137g28kcal0.8g5.2g0.4g1.9g
Oliivi kivetön musta rainbow40g72kcal0.2g2.3g6.8g0g
Katkarapu 161g110kcal23.2g0g1.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%161g257kcal4.3g4.3g24.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 80g304kcal22.4g0g24.1g0g
Muna, annos 60g96g84kcal7.3g0.8g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1984g4094kcal154.8g253.2g267.8g14.8g
Valittu annoskoko992g2047kcal77.4g126.6g133.9g7.4g
Annoskoko puolitettuna496g1024kcal38.7g63.3g67g3.7g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460