Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai148g517kcal17.7g104.8g3.1g4.4g
Maito, Kevyt75g35kcal2.4g3.6g1.1g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Sokeri 125g508kcal0g125g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 480g215kcal0.9g45.3g0.5g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1984g3707kcal70.4g568.8g122.4g26g
Valittu annoskoko992g1854kcal35.2g284.4g61.2g13g
Annoskoko puolitettuna496g927kcal17.6g142.2g30.6g6.5g
Arvot/100g100g187kcal3.5g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254