Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 160g29kcal0.9g4g0.6g1.1g
Purjosipuli100g19kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g148g52kcal1.5g10.1g0.7g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P100g60kcal1g4.5g4g0.6g
Kiinankaali 80g16kcal1.2g1.8g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1984g360kcal13.4g46.8g11.4g13.6g
Valittu annoskoko992g180kcal6.7g23.4g5.7g6.8g
Annoskoko puolitettuna496g90kcal3.4g11.7g2.9g3.4g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441