Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g86g336kcal0g84.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g863g250kcal7.8g46.6g3.5g19.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1984g1173kcal15.6g262.2g7g39.6g
Valittu annoskoko992g587kcal7.8g131.1g3.5g19.8g
Annoskoko puolitettuna496g293kcal3.9g65.6g1.8g9.9g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437325