Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 250g476kcal43.2g13.9g27.4g1.4g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi125g13kcal1.9g1.9g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)125g200kcal10g5g16.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g231g81kcal2.3g15.7g1.2g3.2g
Becel juokseva, annos 10g9g62kcal0g0g6.9g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g250g825kcal30g162.5g4.8g22.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1985g3312kcal174.8g398g113.2g54.2g
Valittu annoskoko993g1656kcal87.4g199g56.6g27.1g
Annoskoko puolitettuna496g828kcal43.7g99.5g28.3g13.6g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007