Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g225g1640kcal2.2g2.2g179.8g0g
Siirappi, tumma225g719kcal0.2g166.3g0g0g
Sokeri 225g912kcal0g224.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu92g116kcal10.1g0.3g8.3g0g
Neilikka, annos 4g7.1g26kcal0.2g5.6g0.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.1g26kcal0.2g5.6g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai505g1768kcal60.6g358.7g10.6g15.2g
Oivariini, 60 (100g)482g2648kcal4.8g4.8g288.9g0g
Liivatelehti, gelatiini128g448kcal109.9g0g0.1g0g
Flora vispi 20%1605g3531kcal48.1g80.2g321g0g
Flora Vanilla 12%1605g3049kcal72.2g256.8g192.6g0g
Sokeri 546g2215kcal0g545.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka96g384kcal0g95.3g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g1926g5200kcal154.1g231.1g385.2g0g
Puolukka 1926g748kcal8.5g131g9.6g50.1g
Vesi321g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19840g46861kcal942.2g4215g2793g130.6g
Valittu annoskoko9920g23430kcal471.1g2107.5g1396.5g65.3g
Annoskoko puolitettuna4960g11715kcal235.6g1053.8g698.3g32.7g
Arvot/100g100g236kcal4.7g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137