Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1198g768kcal38.3g57.7g41.9g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g5988g6587kcal1497g0g59.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g40g68kcal3.2g12.8g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 2196g3132kcal274.4g6.6g225g0g
Korppujauho 499g1827kcal52.3g373.7g5.1g26.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19840g24765kcal3730.4g901.6g664.4g53g
Valittu annoskoko9920g12382kcal1865.2g450.8g332.2g26.5g
Annoskoko puolitettuna4960g6191kcal932.6g225.4g166.1g13.3g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111089