Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 320g893kcal48g83.2g13.8g124.8g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1600g896kcal136g80g3.2g0g
Tonnikala vedessä 2400g2507kcal538.6g0g36g0g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g800g880kcal144g16g24g0g
Oliivi800g880kcal11.2g37.6g88g35.2g
Parsakaali brokkoli 1600g561kcal73.9g31.2g4.8g40g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl240g2160kcal0g0g240g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti160g800kcal39.8g53.3g46.1g45.4g
Soijakastike 320g193kcal16.5g30.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19840g22535kcal2256g745.4g1096g518g
Valittu annoskoko9920g11267kcal1128g372.7g548g259g
Annoskoko puolitettuna4960g5634kcal564g186.4g274g129.5g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125449