Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g3201g3906kcal717.1g0g113.6g0g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g2001g100kcal3.2g3.8g8g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4002g1000kcal52g168.1g8g0g
Basilika, tuore 100g27kcal3.1g1.1g0.8g1.6g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Oregano, kuivattu 40g122kcal4.4g8.7g4.1g17.1g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19840g11795kcal1588.4g452.8g373g73g
Valittu annoskoko9920g5897kcal794.2g226.4g186.5g36.5g
Annoskoko puolitettuna4960g2949kcal397.1g113.2g93.3g18.3g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234