Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 3205g1141kcal5.1g227.9g2.9g64.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g24g88kcal0.8g19.1g0.8g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1202g6401kcal4g4.2g721.2g0g
Kananmuna kuoreton 1322g1886kcal165.3g4g135.5g0g
Sokeri 1362g5529kcal0g1360.8g0g0g
Maapähkinä 561g3187kcal143.6g74g241.2g88.6g
Korppujauho 1603g5869kcal168.1g1200.3g16.5g84.9g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g160g545kcal19.2g96.2g4.5g19.2g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.3g0g0.4g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 401g136kcal12.3g19.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19840g49843kcal1045.2g6072.8g2246g514.4g
Valittu annoskoko9920g24922kcal522.6g3036.4g1123g257.2g
Annoskoko puolitettuna4960g12461kcal261.3g1518.2g561.5g128.6g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739