Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 640g116kcal3.6g16g2.6g4.5g
Herkkusieni 1920g306kcal40.3g5.8g6.3g28.8g
Paprika keltainen 768g231kcal7.2g39.2g1.5g15.4g
Sipuli 512g155kcal6.4g24.6g1g8.7g
Parsakaali brokkoli 2560g898kcal118.3g49.9g7.7g64g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g192g134kcal15.4g15.7g6.9g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g192g422kcal0g103.7g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g64g213kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee3072g3164kcal709.6g0g46.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19840g11278kcal1801.6g509.8g144.2g242.8g
Valittu annoskoko9920g5639kcal900.8g254.9g72.1g121.4g
Annoskoko puolitettuna4960g2820kcal450.4g127.5g36.1g60.7g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369