Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g2133g3243kcal426.7g0g170.7g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g5333g1867kcal85.3g368g5.3g74.7g
Kesäkurpitsa zucchini 2133g385kcal11.9g53.3g8.5g14.9g
Sipuli, paistettu 213g216kcal2.8g10.4g17.5g3.7g
Valkosipuli 107g116kcal8.4g17.4g0.6g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19840g11652kcal1070.2g898.2g405.2g191g
Valittu annoskoko9920g5826kcal535.1g449.1g202.6g95.5g
Annoskoko puolitettuna4960g2913kcal267.6g224.6g101.3g47.8g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.5g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377009