Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6396g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 1055g3461kcal111.4g640.6g23.2g104.5g
Mustikka metsä- 1919g845kcal9.6g122.8g11.5g63.3g
Sokeri 544g2207kcal0g543.1g0g0g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19840g13024kcal242g2613g69.4g335.6g
Valittu annoskoko9920g6512kcal121g1306.5g34.7g167.8g
Annoskoko puolitettuna4960g3256kcal60.5g653.3g17.4g83.9g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729