Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g125g76kcal16.3g1.4g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 997g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1620g5560kcal165.1g1134.3g19.4g56.7g
Oliiviöljy 70g617kcal0g0g69.8g0g
Suola, annos 3g120g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)248g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g24.9g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2992g4158kcal568.4g0g209.4g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2478g867kcal24.8g161g12.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1247g4487kcal349g24.9g336.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19840g32107kcal2253.6g2667g1347g121.8g
Valittu annoskoko9920g16053kcal1126.8g1333.5g673.5g60.9g
Annoskoko puolitettuna4960g8027kcal563.4g666.8g336.8g30.5g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418