Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 8016g9009kcal1693.8g0g240.5g0g
Voi 802g5815kcal9.5g3.2g651.7g0g
Sipuli 1002g303kcal12.5g48.1g2g17g
Suola, annos 3g100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19840g30253kcal3431.6g102.6g1788.4g34g
Valittu annoskoko9920g15127kcal1715.8g51.3g894.2g17g
Annoskoko puolitettuna4960g7563kcal857.9g25.7g447.1g8.5g
Arvot/100g100g153kcal17.3g0.5g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76196