Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g3200g768kcal57.6g96g16g60.8g
Sipulikuutiot rainbow3200g320kcal48g48g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)320g2016kcal0g0g224g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki3200g4800kcal32g192g416g22.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19840g15808kcal275.2g672g1312g166.4g
Valittu annoskoko9920g7904kcal137.6g336g656g83.2g
Annoskoko puolitettuna4960g3952kcal68.8g168g328g41.6g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888