Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala1600g3840kcal176g704g32g192g
Tonnikala vedessä 3680g3843kcal825.8g0g55.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2400g487kcal14.4g91.2g7.2g33.6g
Polar 5% juusto1600g2720kcal496g0g80g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g640g704kcal115.2g12.8g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19840g23189kcal3254.8g1616g387.2g451.2g
Valittu annoskoko9920g11595kcal1627.4g808g193.6g225.6g
Annoskoko puolitettuna4960g5797kcal813.7g404g96.8g112.8g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391