Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino1067g3627kcal245.3g565.3g39.5g64g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2133g2946kcal400g0g149.3g0g
Sipuli 960g290kcal12g46.1g1.9g16.3g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g1067g747kcal34.1g128g7.5g33.1g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 3733g1406kcal141.9g190.4g3.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 960g1205kcal105.6g2.5g86.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19840g20442kcal1877.8g1864.6g577g226.8g
Valittu annoskoko9920g10221kcal938.9g932.3g288.5g113.4g
Annoskoko puolitettuna4960g5111kcal469.5g466.2g144.3g56.7g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381