Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3840g23040kcal921.6g253.4g2073.6g0g
Kananmuna kuoreton 3520g5021kcal440g10.6g360.8g0g
Emmental, punaleima 17%2400g6960kcal816g0g408g0g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 160g281kcal8.3g60.5g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19853g70605kcal4371.8g649g5684.8g1.6g
Valittu annoskoko9926g35302kcal2185.9g324.5g2842.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna4963g17651kcal1093g162.3g1421.2g0.4g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257526