Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g5100g3825kcal96.9g816g10.2g51g
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g2400g3600kcal398.4g7.2g216g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g750g263kcal20.2g35.2g3.7g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g600g744kcal18g153.6g3.6g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g90g54kcal2.3g4.5g6.3g0.7g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g15g3.4kcal0.1g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19854g18312kcal1087.4g2132.8g567.6g145.2g
Valittu annoskoko9927g9156kcal543.7g1066.4g283.8g72.6g
Annoskoko puolitettuna4964g4578kcal271.9g533.2g141.9g36.3g
Arvot/100g100g92kcal5.5g10.7g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368638