Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g150g47kcal1.9g10.9g0.3g4.6g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Vesi749g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)15g39kcal1.9g1.8g2.7g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl38g32kcal0.5g1.6g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1986g260kcal9.6g32.6g11.4g10.8g
Valittu annoskoko993g130kcal4.8g16.3g5.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna497g65kcal2.4g8.2g2.9g2.7g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283816