Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 7200g11904kcal1206g0g792g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)624g1685kcal187.2g0g106.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g672g181kcal8.7g32.3g1.3g11.4g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g120g1061kcal0g0g120g0g
Mantelirouhe, 1 rkl240g1387kcal50.6g12.7g121.2g27.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)960g816kcal9.6g33.6g67.2g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g60g102kcal4.8g19.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g34272kcal2933.8g195.6g2416.4g78.4g
Valittu annoskoko9936g17136kcal1466.9g97.8g1208.2g39.2g
Annoskoko puolitettuna4968g8568kcal733.5g48.9g604.1g19.6g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765