Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 4200g5824kcal525g12.6g411.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5122g2868kcal435.3g256.1g10.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g348g2090kcal73.1g23g188.1g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka102g409kcal0g101.4g0g0g
Canderel makeutusjauhe164g629kcal4.8g152.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g23639kcal2076.4g1091.4g1219.8g0g
Valittu annoskoko9936g11820kcal1038.2g545.7g609.9g0g
Annoskoko puolitettuna4968g5910kcal519.1g272.9g305g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856