Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4800g8160kcal912g0g480g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g2400g1920kcal62.4g96g144g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g672g1949kcal53.8g315.8g53.8g73.9g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)720g1002kcal79.9g2.9g74.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g144g150kcal11.4g23.5g0.9g2.9g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1200g960kcal50.4g156g10.8g37.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g28280kcal2339.8g1188.4g1528.8g228g
Valittu annoskoko9936g14140kcal1169.9g594.2g764.4g114g
Annoskoko puolitettuna4968g7070kcal585g297.1g382.2g57g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557