Ihana suklaa-vadelmakakku

Pohja:
Sulata 150 g suklaata ja 150 g voita varovasti kattilassa.

Sekoita ja jätä jäähtymään.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita keskenään vehnä- ja leivinjauhe.

Lisää varovasti sekoittaen vaahdon sekaan.

Sekoita jäähtynyt suklaa-voiseos varovaisesti taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotetussa vuoassa 175 asteessa n. 35-40 min.
Kumoa kakku ja laita yöksi jääkaappiin.

Kostuta seuraavana päivänä kahvilla, levitä pinnalle (haluamasi määrä) vadelmamarmeladia.

Kuorrutus:
Sulata kermassa, voi ja suklaa.

Sekoita ja levitä hiukan jäähtynyt seos kakun päälle.

Koristele haluamallasi tavalla (esim.

hopeahelmillä, ananaskirsikoilla tai suklaarouheella).

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1494g2131kcal186.7g4.5g153.1g0g
Sokeri 1924g7809kcal0g1921.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1765g6057kcal179.9g1235.8g21.2g61.8g
Leivinjauhe 45g80kcal2.4g17.1g0g0.2g
Taloussuklaa, Fazer1358g6994kcal53g760.5g407.4g72g
Voi 1358g9851kcal16.2g5.4g1104.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 905g2989kcal18.1g27.2g316.9g0g
Voi 60% rasvaa 181g987kcal1.6g0.9g110.4g0g
Vadelmamarmeladi, Saarioinen905g1630kcal3.6g389.3g1.8g20.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g77052kcal923g8725.2g4229.8g309.6g
Valittu annoskoko9936g38526kcal461.5g4362.6g2114.9g154.8g
Annoskoko puolitettuna4968g19263kcal230.8g2181.3g1057.5g77.4g
Arvot/100g100g388kcal4.6g43.9g21.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151814