Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g90g485kcal0.2g0.3g53.9g0g
Sipuli (kuorittu)1079g291kcal14g51.8g2.2g18.3g
Bataatti, kuorittu 3865g3128kcal60.7g650.4g1.9g115.9g
Lanttu 3685g1063kcal36.8g169.5g11.1g66.3g
Purjosipuli 809g185kcal14.6g19.4g1.6g17g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g337g944kcal64g0.1g74.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g72g75kcal5.7g11.7g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g12343kcal392g1806.4g290.4g437.8g
Valittu annoskoko9936g6171kcal196g903.2g145.2g218.9g
Annoskoko puolitettuna4968g3086kcal98g451.6g72.6g109.5g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266951