Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 5996g3793kcal179.9g287.8g209.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1949g6687kcal198.6g1364.2g23.4g68.2g
Kananmuna 50g(kpl)1199g1511kcal131.9g3.6g107.9g0g
Sokeri180g730kcal0g179.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g72g288kcal0g71.2g0g0g
Rypsiöljy 540g4772kcal0g0g539.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g35564kcal1020.8g3813g1761.8g136.4g
Valittu annoskoko9936g17782kcal510.4g1906.5g880.9g68.2g
Annoskoko puolitettuna4968g8891kcal255.2g953.3g440.5g34.1g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268