Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g2448g3843kcal536.1g0g188.5g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g1440g2448kcal110.9g74.9g187.2g40.3g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g1440g1858kcal60.5g73.4g144g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g1080g810kcal194.4g5.4g10.8g0g
Sitruuna kuorittu 216g89kcal1.3g4.8g2.4g6g
Tilli, tuore 72g22kcal2.7g0.6g0.6g1.5g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g3240g7744kcal236.5g1522.8g51.8g252.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g33626kcal2284.8g3363.8g1170.6g601g
Valittu annoskoko9936g16813kcal1142.4g1681.9g585.3g300.5g
Annoskoko puolitettuna4968g8407kcal571.2g841g292.7g150.3g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323988