Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 8989g7822kcal95.3g1645g36g161.8g
Voi 336g2434kcal4g1.3g272.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g240g873kcal8.4g190.8g8.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g180g559kcal19.8g107.9g12.6g50.3g
Sokeri 192g778kcal0g191.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g24932kcal255g4273.2g659.6g424.2g
Valittu annoskoko9936g12466kcal127.5g2136.6g329.8g212.1g
Annoskoko puolitettuna4968g6233kcal63.8g1068.3g164.9g106.1g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905