Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Lehtiselleri 44g5.5kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow699g140kcal7g24.5g2.8g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g61g61kcal2.4g12.2g0.2g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g6.1g6.9kcal0g1.4g0g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Oliiviöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g779kcal23.6g104.6g31.2g8.2g
Valittu annoskoko994g390kcal11.8g52.3g15.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna497g195kcal5.9g26.2g7.8g2.1g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063