Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl466g1586kcal9.3g14g163.2g0g
Sokeri 50g201kcal0g49.5g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja233g373kcal17g37.3g16.3g0g
Lakka233g98kcal3.3g18.2g1.2g8.6g
Liivate 12g41kcal10g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g4597kcal79.2g238g361.4g17.2g
Valittu annoskoko994g2299kcal39.6g119g180.7g8.6g
Annoskoko puolitettuna497g1149kcal19.8g59.5g90.4g4.3g
Arvot/100g100g231kcal4g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843