Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.4g3.7g
Rucola tuore (Italia), annos 15g88g19kcal2.5g1.6g0.3g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g263g508kcal50g0.3g34.2g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g26g237kcal0g0g26.3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)438g263kcal4.4g19.7g17.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g2153kcal121g54.2g157.6g14.4g
Valittu annoskoko994g1076kcal60.5g27.1g78.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna497g538kcal30.3g13.6g39.4g3.6g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967