Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g350g596kcal31.5g29.8g38.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g394g237kcal5.9g51.2g0.4g3.5g
Keiju rypsiöljy (Raisio)8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Ruokakerma Valio 5%175g105kcal2.1g4.9g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g2067kcal80.8g178.2g113.2g9.2g
Valittu annoskoko994g1034kcal40.4g89.1g56.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna497g517kcal20.2g44.6g28.3g2.3g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583