Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen8.7g63kcal0.1g0.1g7g0g
Punakaali 466g121kcal7.3g16.3g0.9g8.9g
Sipuli (käsittelemätön)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen321g112kcal0.6g26.3g0.3g4.8g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma58g187kcal0.1g43.1g0g0g
Punaviini 70g49kcal0.2g0.1g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g8.7g3.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g1102kcal18.2g177.6g16.6g29.4g
Valittu annoskoko994g551kcal9.1g88.8g8.3g14.7g
Annoskoko puolitettuna497g276kcal4.6g44.4g4.2g7.4g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289