Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen582g192kcal19.2g28.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 233g799kcal23.7g163g2.8g8.1g
Rypsiöljy 50g443kcal0g0g50g0g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.1g0g
Sokeri 29g118kcal0g29.1g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g3385kcal110.6g441.8g125.8g16.2g
Valittu annoskoko994g1693kcal55.3g220.9g62.9g8.1g
Annoskoko puolitettuna497g846kcal27.7g110.5g31.5g4.1g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071