Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 525g146kcal6.2g21.3g1g11g
Sokeri 45g181kcal0g44.6g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g70g22kcal0g7g0g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g703kcal12.8g146.8g2g22.2g
Valittu annoskoko994g352kcal6.4g73.4g1g11.1g
Annoskoko puolitettuna497g176kcal3.2g36.7g0.5g5.6g
Arvot/100g100g35kcal0.6g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227