Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk301g81kcal1.8g15.9g0.6g4.2g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Soijapapu, keitetty, suolaton 451g805kcal72.8g32.1g35.9g31.9g
Linssi, punainen, Go Green150g489kcal36.1g73.7g1.5g18g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g102kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1989g3004kcal224.4g252.6g99g111g
Valittu annoskoko995g1502kcal112.2g126.3g49.5g55.5g
Annoskoko puolitettuna497g751kcal56.1g63.2g24.8g27.8g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135074