Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.5g0.2g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g43g12kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g135g176kcal27g0g8.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g141g352kcal26.7g0g31g0g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1989g1251kcal112.2g40g78.8g4.4g
Valittu annoskoko995g625kcal56.1g20g39.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna497g313kcal28.1g10g19.7g1.1g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929