Kameleontti pastapata

Laita makaronit kiehumaan.

Kuullota sipulit kattilassa ja lisää joukkoon jauheliha ja ruskista.

Lisää tomaattimurska.

Lisää pakaste kasvissuikaleet (kesällä voi käyttää tuoreita kasviksia, mutta kypsennysaika pitenee silloin hieman.

Kypsennä noin 10 minuttia ja lisää mausteet (lihaliemikuutio, sitruunapippuri), sulatejuusto ja ruokakerma.

Anna hautua noin 15 minuuttia.

Sekoita kastike keitettyjen ja valutettujen makaronien joukkoon.

Tarjoa raikkaan salaatin ja patongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Takkutukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%150g332kcal26.3g0g25.5g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka (pakaste)188g77kcal2.6g8.8g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Tomaattimurska (Euro shopper)150g45kcal1.5g6g0.6g0.3g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia94g141kcal15.9g0g8.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%75g120kcal2g2g11.3g0g
Makaroni, keitetty263g257kcal7.9g50.7g2.1g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1989g1984kcal114.4g142.2g97.4g8.4g
Valittu annoskoko995g992kcal57.2g71.1g48.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna497g496kcal28.6g35.6g24.4g2.1g
Arvot/100g100g100kcal5.8g7.1g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48404