Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1680g2045kcal357g0g67.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 5600g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 2100g1503kcal38.2g303g4.2g22.5g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g504g141kcal5.5g24.2g2g15.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 56g182kcal5g7.8g14.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19880g7742kcal811.4g670g176g76.4g
Valittu annoskoko9940g3871kcal405.7g335g88g38.2g
Annoskoko puolitettuna4970g1935kcal202.9g167.5g44g19.1g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824