Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g2803g1822kcal47.6g336.3g0g0g
Vesi3737g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1868g1182kcal56.1g89.7g65.4g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g1121g1121kcal213g0g24.7g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g374g624kcal9.7g21.7g56.1g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g37g82kcal6.4g6.4g3.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19880g9662kcal665.6g908.2g299.2g0.4g
Valittu annoskoko9940g4831kcal332.8g454.1g149.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna4970g2416kcal166.4g227.1g74.8g0.1g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653