Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g1800g252kcal34.2g7.2g9g23.4g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl60g540kcal0g0g60g0g
Oliivi kivetön musta rainbow288g518kcal1.7g16.4g49g0g
Arla Apetina Feta 3%1200g1320kcal216g24g36g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton2760g3947kcal331.2g0g276g0g
Sipuli (kuorittu)984g266kcal12.8g47.2g2g16.7g
Peruna (vanha, kuorittu)2256g1852kcal40.6g397.1g2.3g22.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19896g17390kcal1273g983.8g868.6g125.4g
Valittu annoskoko9948g8695kcal636.5g491.9g434.3g62.7g
Annoskoko puolitettuna4974g4348kcal318.3g246g217.2g31.4g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=12248