Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g499g1488kcal15g24g22g0g
Kananmuna 50g(kpl)62g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g375g1161kcal36.3g231.8g7.9g22.5g
Sokeri 30g122kcal0g29.9g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1990g6061kcal117g572g111.6g45g
Valittu annoskoko995g3031kcal58.5g286g55.8g22.5g
Annoskoko puolitettuna498g1515kcal29.3g143g27.9g11.3g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975