Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 180g410kcal34.2g0g30.6g0g
Porkkanaraaste 200g165g45kcal1g8.7g0.3g4.1g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g10g67kcal0g0g7.4g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kananmuna kuorineen punnittu110g139kcal12.1g0.3g9.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)125g106kcal1.3g4.4g8.8g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g70g273kcal20.3g1.4g20.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1991g2789kcal158.4g170.8g157.6g23.2g
Valittu annoskoko995g1395kcal79.2g85.4g78.8g11.6g
Annoskoko puolitettuna498g697kcal39.6g42.7g39.4g5.8g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260