Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 4479g2084kcal22.4g376.2g9g85.1g
Raparperi 3199g1077kcal22.1g175.9g3.2g44.8g
Sokeri 544g2207kcal0g543.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 61g204kcal0g49.6g0g0.9g
Kaurahiutale 512g1915kcal74.2g291.7g37.4g51.2g
Vehnäjauho puolikarkea 416g1427kcal42.4g291.1g5g14.6g
Sokeri 230g935kcal0g230.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g32g100kcal3.5g19.2g2.2g9g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)480g3455kcal0g0g383.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19904g26807kcal329.2g3954.2g881.4g411.2g
Valittu annoskoko9952g13404kcal164.6g1977.1g440.7g205.6g
Annoskoko puolitettuna4976g6702kcal82.3g988.6g220.4g102.8g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191