Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Tomaatti 320g73kcal1.8g11g1g4.5g
Parsakaali brokkoli 2562g898kcal118.3g50g7.7g64g
Kasvisliemikuutio 70g215kcal6.7g9.5g16.6g1.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas320g897kcal60.8g0g70.4g0g
Vesi6404g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 32g283kcal0g0g32g0g
Valkosipuli 51g56kcal4g8.4g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19904g4946kcal388.2g176.2g256.8g148g
Valittu annoskoko9952g2473kcal194.1g88.1g128.4g74g
Annoskoko puolitettuna4976g1236kcal97.1g44.1g64.2g37g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264