Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 3204g3899kcal680.8g0g128.2g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g921g138kcal17.5g15.7g0.9g0g
Paprika punainen 601g176kcal5.6g27g2.4g11.4g
Sipuli (kuorittu)220g60kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)1802g721kcal37.8g122.5g7.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)80g208kcal10.4g9.6g14.4g0.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g240g2163kcal0g0g240.3g0g
Riisi, keitetty, suolaa 2884g3950kcal70.1g872g8.1g26.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19904g22629kcal1650.2g2114.8g803.8g83.8g
Valittu annoskoko9952g11315kcal825.1g1057.4g401.9g41.9g
Annoskoko puolitettuna4976g5657kcal412.6g528.7g201g21g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88853