Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 193g147kcal3.6g30g0.4g1.9g
Lanttu 30g8.6kcal0.3g1.4g0.1g0.5g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.7g11kcal0.7g0.2g0.7g0g
Nakki,popsi grillinakki205g532kcal24.6g11.5g43.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1992g1418kcal59.2g89.6g88.6g7.4g
Valittu annoskoko996g709kcal29.6g44.8g44.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna498g355kcal14.8g22.4g22.2g1.9g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754